Digins symbol

Tillgänglighetsdirektivet blir lag 2022 – är du redo?

Anmäl dig till Diginsikter 16 mars – en digital träff om tillgänglighetsdirektivet och vad du behöver göra redan nu

Tillgänglighetsdirektivet blir svensk lag 2022 och påverkar många branscher, framför allt inom privat sektor och till viss del offentlig sektor. Det är dags att förbereda din organisation nu. Vi kommer behöva lära av varandra och hjälpas åt för att hitta bra lösningar på hur vi anpassar verksamheten efter lagkraven på ett effektivt och hållbart sätt.

Digin.nu arrangerar Diginsikter – en serie digitala träffar som tar upp aktuella ämnen kopplat till digital inkludering och tillgänglighet.

Den 16 mars handlar Diginsikter om tillgänglighetsdirektivet. Träffen sker digitalt via Zoom och pågår mellan 9.00-11.00. Programmet består av gästföreläsare, informationspunkter och nätverksmöjligheter för att utbyta erfarenheter, kunskap och kontakter.

Träffen är kostnadsfri men tar ett begränsat antal deltagare så först-till-kvarn-principen gäller.

Anmäl dig via anmälningsformuläret (ungpd.com)

Har du frågor om Diginsikter, mejla info@digin.nu.

Dela insikter

Vi tror på att vi alla kan bli klokare och hitta lösningar tillsammans om vi har en dialog och delar med oss av våra erfarenheter och insikter. Vi vill gärna höra om fler utmaningar och lösningar som ni har. Mejla oss frågor, förslag och funderingar så tar vi med oss det i arbetet med att främja digital inkludering och delaktighet.

Mejl: info@digin.nu